Комунальне Підприємство "Центр Первинної Медико-Санітарної Допомоги" Волочиської Міської Ради
Міністерство охорони
здоров'я України
 

Святкування Всесвітнього дня сімейного лікаря

Дата: 16.05.2019 14:17
Кількість переглядів: 137

З 19 травня 2011 року Всесвітня організація сімейних лікарів WONCA започаткувала святкування Всесвітнього дня сімейного лікаря.

За визначенням Всесвітньої організації охорони здоров’я, саме первинна медико-санітарна допомога має бути основою в організації медичної допомоги населенню.

«Сімейна медицина – єдиний вид медичної допомоги, що стосується кожного із нас: 80% усіх звернень відбуваються саме на цьому рівні

Святкування цього свята - це прекрасна можливість визнати центральну роль сімейного лікаря у забезпеченні особистісних, всеохоплюючих та безперервних медичних послуг для всіх пацієнтів. Це також шанс відсвяткувати прогрес, досягнутий у сімейній медицині та спеціальних внесків сімейних лікарів в глобальну охорону здоров’я.

 

Відповідальність, фаховість та турбота 20 лікарів та 67 середніх медичних працівників комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Волочиської міської ради   забезпечують зміцнення здоров’я жителів Волочиської об’єднаної територіальної громади.

 

З нагоди Всесвітнього дня сімейного лікаря працівників КП "ЦПМСД" привітали міський голова Черниченко К. В., секретар Волочиської міської ради Пендрак О. М., головий лікар (директор) Коломієць А. М., заступник головного лікаря з медичного обслуговування населення Манжула Л. І., а також голова профспілкового комітету Круглова О. О. та висловили всім працівникам безмежну вдячність за високий професіоналізм та відданість справі.

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора