Комунальне Підприємство "Центр Первинної Медико-Санітарної Допомоги" Волочиської Міської Ради
Міністерство охорони
здоров'я України
 

Робота мобільних бригад

Дата: 29.12.2020 10:03
Кількість переглядів: 134

Для надання медичної допомоги та відбору матеріалу для дослідження на COVID-19 в КП ЦПМСД Волочиської міської ради облаштовано пункт забору матеріалу та створено 3 мобільних бригади. Кабінет забору матеріалу облаштовано в будівлі консультативно-діагностичного центру, туди можуть самостійно звернутись усі жителі Волочиської ОТГ з симптомами гострої респіраторної хвороби, після телефонної консультації зі своїм сімейним лікарем. Спеціалісти кабінету проводять огляд хворих, оцінюють стан, проводиться термометрія, вимір рівню кисню в крові, а також проводиться відбір матеріалу на ПЛР дослідження. ПЛР дослідження проводиться лише хворим с підозрою на COVID-19. Кабінет працює щоденно з 8.30 до 18.00, у суботу з 8.30 до 12.00.

Також працюють мобільні бригади, які оглядають та обстежують хворих на дому.

Щоденно матеріал оперативно доставляється у вірусологічну лабораторію Хмельницького обласного лабораторного центру. В зв’язку з закупівлею додаткового обладнання, пришвидшилась видача результатів. Результати отримуються протягом 24 год з моменту доставки матеріалу.

Працівники кабінету повністю забезпечені засобами індивідуального захисту, дезінфікуючими засобами та матеріалами для забору та транспортування біологічного матеріалу.


« повернутися

Вхід для адміністратора